Nätverk för projektutveckling: Interreg-programmen

17 november 10:00-11:00 Skype

Mälarens vattenvårdsförbund och LIFE IP Rich Waters projektutvecklingsnätverk bjuder in till en informell träff där Interreg-programmen står i fokus.

Robert Berggren, nationell kontaktpunkt för Interreg Östersjöprogrammet på Tillväxtverket, och Rebecka Frej, kontaktpunkt Sverige nord på Region Stockholm, är med oss för att berätta om programmen Interreg Baltic Sea Region och Interreg Central Baltic. Deltar gör också Maria Svensson, projektutvecklare i Söderhamns kommun, som kommer att berätta om sina erfarenheter från att medverka i och genomföra Interreg-projekt.

Under mötet går vi igenom vad som skiljer de olika programmen åt, vilken typ av projekt man kan söka och tar upp några projektexempel med vattenfokus. Mötet avslutas med tid för diskussion och frågor.

Ladda ner en kalenderbokning till mötet här!

Anmälan

Webbinariet är öppet för alla som är intresserade av att lära sig mer om Interreg-programmen och om projektutveckling. Anmäl ditt deltagande genom att acceptera mötesbokningen, eller genom att mejla Linda Röjning på linda.rojning@lansstyrelsen.se.

Lär dig mer om Interreg-programmen på EU-kommissionens webbplats