Nu satsar vi på kurser om nya projekt

Inom ramen för vår medverkan i LIFE IP Rich Waters satsar vi under hösten på flera olika typer av kurser med fokus på nya projekt. Kurserna är öppna för alla och kostnadsfria.

I ett kurspaket erbjuder vi stöd och information till kommuner kring projektutveckling med hjälp av LOVA- och LONA-medel. Målet med vårt kurspaket är att deltagarna ska ha utvecklat sin idé vidare till ett projektförslag för att kunna skriva och leverera en fullständig ansökan under hösten, enskilt eller i grupp.

En av våra kurser handlar om hästar och övergödning.

Vi erbjuder också ett kurstillfälle där vi specifikt fokuserar på hur en kommun kan utveckla en projektansökan med fokus på hästar och övergödning. Syftet är att skriva en ansökan om att delta i ett samarbetsprojekt om finansiering av åtgärder för att minska övergödningen från hästgårdar.

Du hittar alla våra kurser och andra evenemang i vår kalender

Om LIFE IP Rich Waters