Var med på vårt webbinarium om nedskräpning av Mälaren

Nedskräpning av Mälaren är ett växande problem, och mängder av skräp ansamlas på våra stränder och bottnar. Frågan har blivit uppmärksammad på många håll, och år 2018 startades den ideella organisationen Rena Mälaren. Med uppdraget att städa sjöbottnar har de hittills plockat upp över 130 ton skrot.

– Den 23 juni har vi bjudit in initiativtagaren till Rena Mälaren, Fredrik Johansson, till ett webbinarium där han bland annat kommer att berätta om nedskräpningen av våra sjöbottnar och om projektet, säger Linda Röjning, vikarierande projektledare för Mälaren – en sjö för miljoner.

Webbinariet är öppet för alla och ingen föranmälan krävs.

– Vi hoppas att så många som möjligt tar chansen att vara med och lyssna! säger Linda Röjning.

Om webbinariet Rena Mälaren onsdag 23 juni klockan 10.00-11.00